loading...

cctv

بازدید : 7
شنبه 14 مرداد 1402 زمان : 6:24

آش ترخینه یکی از آش‌های محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها است که جزو غذاهای محلی مخصوص شهرهای کرمانشاه، همدان، مرکزی و لرستان محسوب می‌شود. بسیاری از افراد که با این غذا آشنایی ندارند این سوال برای آن‌ها به وجود می‌آید که ترخینه چیست؟ در واقع ترخینه نوعی عصاره خشک‌شده است که از ترکیب بلغور گندم، دوغ، زردچوبه، فلفل سیاه، گل زرد و نعناع خشک تهیه می‌شود که با استفاده از آن می‌توان یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها را تهیه کرد. در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش ترخینه را به شما اموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش ترخینه

  • ترخینه ۲۵۰ گرم
  • نیم لیتر نخود
  • لوبیا نصف لیوان
  • عدس نصف پیمانه
  • پیاز ۴ عدد
  • مولدورا (سایه، جعفری، گشنیز، اسفناج) 500 گرم
  • نعنا خشک و کشک به مقدار لازم

طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه

روش های مختلفی برای تهیه این سوپ خوشمزه وجود دارد، بیایید در مورد دو تا از خوشمزه ترین و مفیدترین سوپ ها صحبت کنیم.

مرحله اول

برای شفاف شدن آبگوشت باید ظرف را یک شب در ظرف مناسب خیس کنید و اگر معده حساسی دارید می توانید یک شب نخود، لوبیا و نخود را خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود در این مرحله نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 پیمانه آب اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید

|

مرحله دوم

https://bonvan.ir/%d8%a2%d8%b4-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87%d8%aa%d8%b1-%da%a9/
آش ترخینه یکی از آش‌های محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ما ایرانی‌ها است که جزو غذاهای محلی مخصوص شهرهای کرمانشاه، همدان، مرکزی و لرستان محسوب می‌شود. بسیاری از افراد که با این غذا آشنایی ندارند این سوال برای آن‌ها به وجود می‌آید که ترخینه چیست؟ در واقع ترخینه نوعی عصاره خشک‌شده است که از ترکیب بلغور گندم، دوغ، زردچوبه، فلفل سیاه، گل زرد و نعناع خشک تهیه می‌شود که با استفاده از آن می‌توان یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها را تهیه کرد. در این مطلب از دلتامگ با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش ترخینه را به شما اموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه آش ترخینه

  • ترخینه ۲۵۰ گرم
  • نیم لیتر نخود
  • لوبیا نصف لیوان
  • عدس نصف پیمانه
  • پیاز ۴ عدد
  • مولدورا (سایه، جعفری، گشنیز، اسفناج) 500 گرم
  • نعنا خشک و کشک به مقدار لازم

طرز تهیه آش ترخینه کرمانشاه

روش های مختلفی برای تهیه این سوپ خوشمزه وجود دارد، بیایید در مورد دو تا از خوشمزه ترین و مفیدترین سوپ ها صحبت کنیم.

مرحله اول

برای شفاف شدن آبگوشت باید ظرف را یک شب در ظرف مناسب خیس کنید و اگر معده حساسی دارید می توانید یک شب نخود، لوبیا و نخود را خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا روشن و طلایی شود در این مرحله نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 پیمانه آب اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید

|

مرحله دوم

https://bonvan.ir/%d8%a2%d8%b4-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%b1%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%a7%db%8c%d9%86-%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%be%d8%ae%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%b4%d9%85%d8%b2%d9%87%d8%aa%d8%b1-%da%a9/
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 1768
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 29
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 155
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 614
  • بازدید ماه : 1827
  • بازدید سال : 7468
  • بازدید کلی : 111597
  • <
    پیوندهای روزانه
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی